Com ja sabeu, en la meva temporada sense gluten, vaig trobar la recepta de les crepes una gran solució, perquè amb ella també he pogut elaborar els burritos de pollastre que tant m’agraden i així disfrutar del mateix plat amb la meva família, si, sé que hi ha tortitas sense gluten, però finalment m’agradava més fer-me-les a casa amb la massa de les crepes… també t’hi trobes que molts aliments sense gluten són processats i porten molts additius perquè s’assembli en la mida del possible als aliments que si porten gluten… la meva conclusió, si t’ho pots fer tu i no et porta gaire estona, doncs tots sortim guanyant!
Aquí us deixo la recepta dels burritos de pollastre que fem a casa amb els peques, no sé qui disfruta més farcint el seu burrito i menjant-se’l, si els petits o els adults! jeje
Disfruteu!
Ingredients (la quantitat dels ingredients anirà en funció del que us agradi més o menys, aquí n’hi ha per fer 8 burritos aproximadament)
tomàquets (he utilitzat de pera, perquè són fàcils de tallar, tenen poques llavors i són molt carnosos, però amb qualsevol tomàquet us anirà bé, si li podeu treure les llavors millor perquè així no soltarà aigua)
Ceba dolça
Blat de moro dolç
Cogombrets agredolços
Pit de pollastre (tot el que té un pollastre) fet a la planxa prèviament
Natxos (hi ha moltes varietats al supermercat, si podeu agafeu-los sense additius, són molt bons ja tal qual, blat de moro, oli de girasol i sal, els podeu trobar ecològics boníssims a l’Aldi)
Salsa per a tacos picant suau
Guacamole casolà (es posa més groc com més tomata hi poseu, com aquest)
*L’enciam, els tomàquets i la ceba dolça són collita pròpia 🙂
1r pas – Preparació de tots els ingredients
Fem a trossos el pollastre a la planxa amb l’ajuda d’unes tisores.
Piquem a trossos petits la ceba i la col·loquem en un bol. Fem el mateix amb els tomàquets i amb els cogombrets.
L’enciam el rentarem primer i després el tallarem primet, d’un dit de gruix.
2n pas – Farcir el burrito
Escalfarem les tortitas segons expliqui cada fabricant, en el cas de crepes no cal fer-hi res.
Posem la crepe o tortita al plat i primer hi posem una capa de maionesa, després l’enciam, la tomata, la ceba, el blat de moro, els cogombrets, el pollastre i hi posem una mica de guacamole o salsa per a tacos per damunt…
No val a passar-se d’ingredients perquè sinó en comptes d’un burrito tindreu un taco! jajaja, però al cap i a la fi, estarà bo igual…
Tanquem amb cura i us podeu ajudar d’un escuradents perquè no se us obri.
No té gran misteri més!
Acompanyeu el burrito de natxos amb les salses i un beure fresquet…
Com haureu vist, en aquesta recepta teniu els enllaços d’elaboracions com la crepe, la maionesa o el guacamole, receptes que trobareu al meu web. La recepta dels burritos és molt senzilla de fer, elaborada una mica, però val la pena per disfrutar una bona estona…