Hi ha moltes versions de la famosa salsa guacamole, jo us deixaré la recepta tal com la vaig conèixer, la vaig trobar boníssima quan la vaig provar per primer cop i em continua encantant…
Ideal per un bon esmorzar damunt de pa Oshawa o del pa que més us agradi. I com no, boníssim també amb uns natxos…
Ingredients
1 Alvocat al punt de madur
1 ceba dolça petita o un trosset
1 tomata madura mitjana
1/2 llimona
Sal
Oli d’oliva verge extra
barreja de 5 pebres mòltes
Preparació
Tallar l’alvocat per la meitat i treure l’os ajudant-nos del ganivet, amb una cullera sopera separar la carn de la fruita de la pell.
Pelar la tomata i tallar-la per la meitat, treure les llavors i utilitzar només la carn.
Ara agafar una picadora i afegir l’alvocat, la tomata, la ceba dolça, el suc de la mitja llimona, un pessic de sal, un rajolí d’OOVE, i pebre al gust.
Picar-ho tot fins que quedi cremós i uniforme.
Servir en un bol i a gaudir!
Una altra opció és xafar amb una forquilla l’alvocat en un plat, ratllar la tomata damunt sense haver-la pelat i amb les llavors, ratllar la ceba i afegir el suc de la llimona, la sal, l’OOVE i el pebre i barrejar-ho tot.