Guacamole

Hi ha moltes versions de la famosa salsa guacamole, jo us deixaré la recepta tal com la vaig conèixer, la vaig trobar boníssima quan la vaig provar per primer cop i em continua encantant…

Ideal per un bon esmorzar damunt de pa Oshawa o del pa que més us agradi. I com no, boníssim també amb uns natxos…

Ingredients

  • 1 Alvocat al punt de madur
  • 1 ceba dolça petita o un trosset
  • 1 tomata madura mitjana
  • 1/2 llimona
  • Sal
  • Oli d’oliva verge extra
  • barreja de 5 pebres mòltes
Ingredients salsa guacamole

Preparació

Tallar l’alvocat per la meitat i treure l’os ajudant-nos del ganivet, amb una cullera sopera separar la carn de la fruita de la pell.

Pelar la tomata i tallar-la per la meitat, treure les llavors i utilitzar només la carn.

Ara agafar una picadora i afegir l’alvocat, la tomata, la ceba dolça, el suc de la mitja llimona, un pessic de sal, un rajolí d’OOVE, i pebre al gust.

Picar-ho tot fins que quedi cremós i uniforme.

Servir en un bol i a gaudir!

Salsa guacamole, salsa picant i natxos

Una altra opció és xafar amb una forquilla l’alvocat en un plat, ratllar la tomata damunt sense haver-la pelat i amb les llavors, ratllar la ceba i afegir el suc de la llimona, la sal, l’OOVE i el pebre i barrejar-ho tot.

Queda amb més textura i també boníssim.

Bon Profit!

Visit Us On InstagramVisit Us On Pinterest
Translate »