Hummus

El primer cop que vaig tastar l’hummus no tenia ni idea de com seria, i la veritat que vaig començar i no podia parar de menjar-ne, jeje. Des de llavors en mengem a casa, acompanyat de verdures crues a palets, amb palets de pa o natxos… amb unes crudités és deliciós i fresquet, i com a pica-pica és molt pràctic i ben bo i molt fàcil i ràpid de preparar.

Recordem que els cigrons són un llegum molt versàtil, cuinada de moltes maneres al món, i com a llegum en si, aporten un 20% de proteïnes, calci, greixos no saturats, aminoàcids essencials, potassi, zinc, seleni, ferro i vitamines B1, B3 i B9.

Són molt saludables i tenen moltes propietats per la salut, entre elles redueix l’estrès, així que res millor com un plat com aquest per relaxar-nos i disfrutar-lo.

A disfrutar!!!

Ingredients

  • 300 gr. de cigrons cuits ecològics
  • 1 cullerada i mitja de postres de Tahini ecològic
  • el suc de mitja llimona
  • 1 gra d’all
  • mitja cullerada de postres de sal
  • Oli d’oliva verge extra (OOVE)
  • 1 mica de pebre vermell dolç
  • julivert fresc
Ingredients per l'Hummus

1r pas – Triturar

Triturar els cigrons amb el tahini, el suc de llimona, la sal i l’all a trossos, durant dos minuts fins que quedi una crema homogènia i suau.

A punt de triturar l'Hummus
Hummus triturat

2n pas – Emplatar

Servir l’hummus en un bol i posar un rajolí d’OOVE, escampar pebre vermell dolç i julivert o cibulet a trossets.

Jo ho he acompanyat d’unes crudités com la pastanaga i el cogombre, podeu posar les vostres verdures crues favorites.

Hummus

Bon Profit!

Visit Us On InstagramVisit Us On Pinterest
Translate »