Pastís de Formatge amb Maduixes Sense Gluten Pastís de formatge molt tendre i dolç, deliciós menjat en fred i amb fruita pel damunt, es podria mirar de fer amb ingredients Sense Lactosa. Ingredients370 gr de llet condensada250 gr de formatge d’untar1 iogurt natural3 ous2 cullerades soperes de farina Sense Gluten o amb glutenUna mica de mantega per engreixar el motlleMelmelada de maduixaMaduixes fresques PreparacióEscalfar el forn a 180 ºC i engreixar un motlle d’uns 20-22cm de diàmetre amb mantega.Batem els ous en un bol fins que augmentin una mica de volumAfegim la llet condensada, el formatge i el iogurt i barregem fins que ens quedi tot homogeni.Afegir la farina tamissant-la i barrejar bé.Afegir la massa al motlle i posar al forn uns 25 minuts fins que qualli, veureu que les vores s’aniran daurant.Deixar refredar.Mentrestant, tallarem les maduixes en làmines fines i reservarem una de ben maca pel centre del pastís.Un cop temperat, posar la melmelada de maduixa pel damunt i les maduixes tallades.Deixar refredar a la nevera un mínim de 3 hores. Bon profit!