1 paquet de “Pepites” de xocolata /o xocolata a trossos
Mantega Sense Lactosa
Preparació
Escalfem el forn a 180 °C dalt i baix.
Engreixem un motlle (jo he fet servir un rodó de 27 cm de diàmetre) amb mantega sense lactosa.
Rentem la taronja amb aigua i sabó suau amb un raspall (va molt bé tenir-ne un per la cuina tipus de les ungles). Ratllar sense arribar a la part blanca, sinó amarga, i esprémer el suc. Reservar.
Batre els ous i el sucre fins que blanquegin, llavors hi tirarem el suc i continuarem batent 1 minut més.
Afegir l’oli i el iogurt i batre 1 minut més.
Tamisar la farina junt amb el llevat, i afegir-ho a la massa, amb la sal i la ratlladura de la taronja.
Batre perquè s’integri tot i abocar-ho dins el motlle.
Ara és el moment d’afegir per damunt les pepites de xocolata.
Posar-ho al forn uns 20-25 minuts i comprovar amb un pinxo de fusta si està cuit, si surt sec ja està llest.
Hi podem escampar sucre llustre per damunt o menjar-lo tal qual, al gust.