Pizza de massa de pastanaga

La massa de pastanaga dóna molta facilitat de digestió, trobes sabors interessants i és una bona manera de menjar verdures. Evidentment Sense Gluten, jo la vaig trobar molt bona alternativa a les masses comprades sense gluten, que s’ha de dir que no estan gens malament, tot i això, aquesta és molt més lleugera de pair i com fet a casa no hi ha res…

Ingredients per a una pizza individual

  • 250 gr. de pastanaga crua triturada
  • 75 gr. de farina de cigró
  • 1/2 cullerada de postres de sal marina
  • 1/2 cullerada de postres d’orenga seca
  • un pessic (una punta de cullerada de postres) de comí mòlt
  • un pessic de pebre negra o de barreja de pebres
Sal i espècies i farina de cigró
Pastanaga crua picada

Preparació

Es barreja la pastanaga picada amb la farina de cigró, la sal i les espècies fins obtenir una massa homogènea i l’escampem sobre un paper de forn donant-li la forma que vulguem i deixant-la tota una mica més baixa d’un centímetre de gruix.

La posem al forn a 220ºC durant 15 minuts.

Massa de pizza de pastanaga crua

La posem al forn a 220 ºC durant 15 minuts i després li posem els ingredients que desitgem, en aquest cas li he posat salsa de tomata ecològica, formatge mozzarella sense lactosa, ceba, carabassó, rulo de cabra a bocins, un rajolí d’OOVE i una mica més d’orenga seca.

Massa de pizza de pastanaga cuita
Massa de pizza de pastanaga cuita i farcida

Ho posem 10-15 minutets més al forn i… llestos!

Pizza massa de pastanaga2

Bon Profit!

Visit Us On InstagramVisit Us On Pinterest
Translate »