La massa de pastanaga dóna molta facilitat de digestió, trobes sabors interessants i és una bona manera de menjar verdures. Evidentment Sense Gluten, jo la vaig trobar molt bona alternativa a les masses comprades sense gluten, que s’ha de dir que no estan gens malament, tot i això, aquesta és molt més lleugera de pair i com fet a casa no hi ha res…
Ingredients per a una pizza individual
250 gr. de pastanaga crua triturada
75 gr. de farina de cigró
1/2 cullerada de postres de sal marina
1/2 cullerada de postres d’orenga seca
un pessic (una punta de cullerada de postres) de comí mòlt
un pessic de pebre negra o de barreja de pebres
Preparació
Es barreja la pastanaga picada amb la farina de cigró, la sal i les espècies fins obtenir una massa homogènea i l’escampem sobre un paper de forn donant-li la forma que vulguem i deixant-la tota una mica més baixa d’un centímetre de gruix.
La posem al forn a 220ºC durant 15 minuts.
La posem al forn a 220 ºC durant 15 minuts i després li posem els ingredients que desitgem, en aquest cas li he posat salsa de tomata ecològica, formatge mozzarella sense lactosa, ceba, carabassó, rulo de cabra a bocins, un rajolí d’OOVE i una mica més d’orenga seca.