Plum cake marmolat

Si ets un amant dels plàtans ben segur que aquest plum cake t’agradarà. El gust subtil d’aquesta fruita li dóna una dolçor i un sabor que a mi, personalment, em recorda als plum cakes que berenava de petita i em transporta a aquells deliciosos moments…

El sabor del cacau combina perfectament amb el plàtan, i l’oli de coco dona esponjositat i suavitat a aquest pa de pessic.

Disfruteu-lo!

Ingredients

  • 2 plàtans madurs
  • 60 gr. d’oli de coco
  • 1 ou
  • 150 gr. de sucre panela
  • 1 pessic de sal (1/4 de cullerada de postres)
  • 1 cullerada de postres de bicarbonat sòdic
  • 1 cullerada de postres de llevat en pols (1/2 sobre llevat Royal)
  • 150 gr. de farina Schär sense gluten Mix C Mix Dolci
  • 1 cullerada sopera de cacau pur al 100% en pols
Ingredients Plum Cake Marmolat

1r pas – Crema tova

Preescalfar el forn a 180º C.

Xafar els plàtans i barrejar amb l’oli de coco, l’ou, el sucre panela i la sal fins a obtenir una crema tova.

Es pot fer tota la barreja utilitzant simplement una forquilla i barrejant amb carinyo 😉

Fent aquesta recepta he tingut un súper ajudant, m’encanta quan els peques de casa s’hi apunten!!!

Afegim sucre panela a la massa
Barregem el sucre l'oli i l'ou amb la sal i els plàtans
Crema tova ja barrejada

2n pas – Barrejar els ingredients secs

Afegir el bicarbonat, el llevat i la farina i tornar a barrejar-ho tot. Jo la farina sense gluten de la marca Shär normalmet no la tamisso perquè no fa grumolls, però compte si feu anar farina de blat o alguna altra de tamissar-la bé.

En cas que quedi compacte es pot afegir unes cullerades de postres de llet vegetal, encara que seguint les quantitats no va caldre.

Barrejant la farina, el bicarbonat i el llevat a la massa tova
Barregem la massa ja acabada

3r pas- Barreja de masses de colors

Ara és el moment d’afegir aproximadament la meitat de la massa al motlle rectangular, que prèviament li haurem posat un paper de forn, i a l’altra meitat de la massa hi posarem el cacau, barrejar bé i afegir damunt de l’altra part de la massa, de tal manera que veurem els dos colors.

Massa de dos colors dins el motlle

Coure al forn 45 minuts. 

Un cop arrofredat, poseu-lo un mínim de 2 hores a la nevera, fred és deliciós!!!

Plum cake marmolat

Bon Profit!

Visit Us On InstagramVisit Us On Pinterest
Translate »